2 september, 2015

Underhållning

underhållning julfest malmö

Julbord med underhållning i Malmö

Kombinera julbordet med en julshow eller någon annan form av underhållning! På julfest.nu hittar du julbord med julunderhållning i Malmö och dess omnejd. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter ert behov och budget.

Merparten av våra kunder väljer att boka en DJ eller en trubadur till julfesten, men om budgeten tillåter kan eventet bli otroligt minnesvärt om man hittar rätt typ av kompletterande underhållning.

Vi på julfest.nu har 30 års erfarenhet av eventbranschen vilket medfört att vi fått ett stort kontaktnät bland olika typer av artister samt artistförmedlare. Vi kan hjälpa er att boka allt ifrån Sveriges bästa komiker, kända svenska artister, coverband, eldslukare, trubadurer, saxofonister, magiker med mera.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert här!

 

showbartender julfest malmöBoka en showbartender

Sätt lite extra krydda på julfesten och boka en showbartender! De är inte bara duktiga på att blanda drinkar utan underhåller även med en blandning av magi, jonglering och eldshow.

Bjud era medarbetare på en julfest med några av de bästa showbartendrarna i Sverige, det kommer att bli en oförglömlig kväll!

 

 

 

Vill ni vara säkra på att få det datum ni önskar

boka julfest