2 september, 2015

Festlokaler i Malmö

Julbord och julfest i malmö

Vi har Malmös bästa festlokaler!

Med över 30 år i branschen har vi full koll på Malmös festlokaler och samarbetar med många av dessa. Vi kan erbjuda både stora lokaler för 500-600 pers samt lokaler passande för mindre sällskap. Festlokalerna är centralt belägna och lätta att ta sig till och från. Vi kan även hjälpa till med busstransport till och från julfesten.

 

Borgstugan

festlokal borgstugan_wegaUpplev den magiska känslan av julbord på slottet. Borgstugan på Malmöhus slott härstammar från 1400-talet och är en festlokal som andas både mystik och romantik.
Med sitt välvda tak, stearinljus i smideskronor och fönstersprång med levande ljus förmedlar borgstugan en förtrollande julstämning.

I borgstugan finns det plats för upp till 120 sittande gäster. Bar och dansgolv

 

 

 

Sankt Gertrud

Festlokal kryddloftet julfest.nu

När du passerat genom porten är du i en annan värld. Kullerstensgård, korsvirkeslängor, stockrosor och ett lugn som är svårt att hitta någon annanstans, MITT i centrala Malmö.

Sankt Gertruds lokaler Kryddloftet (se bild), Carolinahallen och Anna passar perfekt för er som vill fira er julfest i Malmö.

 

 

 

Scandic Triangeln

festlokal_julfest_scandic_ballroomPå Scandic Triangeln i Malmö finns de rätta förutsättningarna för julfesten. Med ett fantastiskt cityläge och direkt närhet till tågstationen tar ni er med enkelhet till och från Scandic Triangeln.

I vackra Ballroom med rymd, takhöjd och gnistrande kristallkronor finns en unik atmosfär som ger julfesten en elegant inramning.

 

 

Vill ni vara säkra på att få det datum ni önskar

boka julfest