2 september, 2015

Julbord 2022

Julbord i malmö

Boka ert julbord i Malmö

Gör den traditionella julfesten lite roligare! Samla era anställda, kunder och leverantörer och upplev en helkväll med julbord och underhållning i Malmö. Vi erbjuder några av Malmös trevligaste festlokaler med plats för allt mellan 40-1200 personer. Boka i god tid och gör er redo för en riktig julfest med dans och håll-i-gång!

Julbord på företaget, så enkelt och smidigt!

Julfest på arbetsplatsen är hur trevligt som helst. Välj bland våra julbordsmenyer och få det utlevererat och serverat. Dryck fixar ni själva och sparar därmed en hel del pengar som ni istället kan lägga på underhållningen! Vi levererar bord, stolar, porslin och dukar upp fint på ert företag. Kontakta oss för förslag på underhållning, dj, karaoke, photobooth..vi har det mesta!

julbord och fest i malmö

Julbord med variation

Våra välsmakande julbord består av de klassiska och traditionella rätterna men även av några kulinariska överraskningar. Kontakta oss för menyförslag! Vill ni prova något nytt och alternativt så har Restaurang Välfärden spännande ekologiska julbordsmenyer till bra priser, de levererar både till julluncher och till festen.

Visste ni förresten att Köttbullar inte blev en del av julbordet förrän under 1970-talet!

Glöm inte Photobooth!

Photobooth på julfesten framkallar inte bara tokroliga bilder utan skapar även mycket engagemang, skratt och show. En billig festhöjare ni inte får missa!

Pris fr. 5000kr ex moms

Kan inte sägas för många gånger, boka i tid!

boka julfest