2 september, 2015

Underhållning

underhållning julfest malmö

Julbord med underhållning i Malmö

Kombinera julbordet med en julshow eller någon annan form av underhållning! På julfest.nu hittar du julbord med julunderhållning i Malmö och dess omnejd. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter ert behov och budget.

Merparten av våra kunder väljer att boka en DJ eller en trubadur till julfesten, men om budgeten tillåter kan eventet bli otroligt minnesvärt om man hittar rätt typ av kompletterande underhållning.

Vi på julfest.nu har 30 års erfarenhet av eventbranschen vilket medfört att vi fått ett stort kontaktnät bland olika typer av artister samt artistförmedlare. Vi kan hjälpa er att boka allt ifrån Sveriges bästa komiker, kända svenska artister, coverband, eldslukare, trubadurer, saxofonister, magiker med mera.

Här är några förslag på hur ni kryddar festen!


En bra Dj gör hela festen!

Vem vill inte dansa och sjunga hela natten lång? Våra erfarna Djs sätter full fart på festen med sin fingertoppskänsla och mixar. Nytt och gammalt varvas friskt och det är nästintill omöjligt att stå still!

Pris fr.10.000kr (ljud och ljus inkluderat)

Musikquiz till kaffet, vilken hit!

En trubadur kan lyfta middagen till oanade höjder med ett utmanande musikquiz. Livemusik kombinerat med kluriga frågor mynnar ofta ut i allsång och spontandans vid borden.

Trubadur til minglet är också ett trevligt inslag som förhöjer stämningen!

Livemusik är utan tvekan något speciellt!!

Pris fr. 7000kr

Magi du aldrig glömmer!

Har ni varit på en fest där det varit en close-up magiker så glömmer ni aldrig det! Med humor och häpnadsväckande trollerinummer underhåller de under ert mingel och middag!

Pris fr. 8.000kr

Boka en showbartender

Sätt lite extra krydda på julfesten och boka några av de bästa showbartenderna i sverige! De är inte bara duktiga på att blanda drinkar utan underhåller även med en blandning av jonglering och eldshow.

Be om offert!

Glöm inte Photobooth!

Photobooth på julfesten framkallar inte bara tokroliga bilder utan även mycket engagemang, skratt och show. En billig festhöjare ni inte får missa!

Pris fr. 5.000kr inkl leverans

Karaoke funkar för alla!

Karaokepaket inkl högtalare, mikrofoner samt smockfull med 80.000 hits från 60-talet till idag får er att sjunga, skråla, dansa hela natten lång…vi lovar!

Pris fr. 3.900kr inkl leverans

 

Vill ni vara säkra på att få det datum ni önskar

boka julfest